Empties #1

Tja, idag har jag ett empties-inlägg åt er!! Spännande! Tänkte göra det här i videoform senare men kom på att jag uppdaterar så dåligt redan, och har en video på gång, så det blir såhär!! 


First out: Maybelline New York's Master Precise Liquid Eyeliner
Oh, som ni ser har jag använt två utav se här... Och den enda anledninngen till att jag inte köpte en till var för att jag hittade en billigare och ville testa nytt hehe! Den här eyelinern är suuuuper bra! Skitenkel att applicera, lång, fin spets och svartsvartsvaaart! 5/5
Second: L'oreal Paris's Mega Volume Collagne 24 mascara
ÅTERIGEN, älskade den här. Den gjorde ögonfransarna jättefina! Använde den här tillsammans med den nedre mascaran, och det blev superbra! Lätt nästa mascara jag ska införskaffa mig igen! 5/5
Third: Maybelline New York's Rocket Volume Express mascara
Kan väl säga att den här var snäppet sämre. Eller, dålig var den inte, men ifall ni hellre har volym än längd så rekommenderar jag den ej! Den funkade underbart tillsammans med andra, men var inte så förtjust i den on it's own. 3/5
Last, and least: Maybelline New York's Colossall Volume Express mascara
DEN HÄR KLUMPADE IHOP ÖGONFRANSARNA. Ifall man inte hade någon annan mascara (liknande den över eller exempelvis Benefit They're Real!) så blev det inte så bra! 2/5

Som ni kanske märker så är sminkprodukterna väldigt smutsiga, och det är enbart för jag har använt de. Vill ni ha fler sådana här? Kan fixa ihop föer produkter i framtiden så kanske det t o m blir en video istället? 
Hoppas ni har en bra dag/kväll/natt/idk så hörs vi snarast!! Ha det bra!
Allmänt | | Kommentera

Helgen

Jahaja, då var vi här igen. Söndag. Söndagsångest? Nej. Hur sköööönt? 

Har haft en fullspäckad helg med massor utav grejer med kören jag är med i. Övning i fredags, konsert med Samuel Ljungblad igår (SÅÅÅ LOVELY), gudstjänst sång idag! Är svintrött, somnade precis när jag lämnat Edvin på stationen och planerar att sova så fort jag duschat. 

Helgens smink har väl inte varit något särskilt, bara en tjockare eyeliner än vanligt. I like it, I do! 

Morgondagens planer innehåller skola (första körlektionen, och träffa min sånglärare), och sedan gå och kolla efter ett par byxor på stan efter, i väntan på tåget. Det blir en lång dag imorgon alltså!! 

Ha en bra fortsatt kväll, så hörs vi!!

Sen igår
Dagens sminkning, Smink | | Kommentera

Skola

Hejsan allihopa! 
Hur går det för er i skolan? Hos mig går det bra. Som de flesta vet så har jag gått om en klass, så har börjat ettan igen (estet musik som tidigare sagt). Trivs väldigt bra än så länge! 

Både bra och mindre bra grejer har hänt sen senast. Värnamodagarna är igång (äntligen, längtar så efter Langos), Livslust sätter igång imorgon, (äntligen), hade inspark igår (svinkul), har kommit närmare klasskompisar (yay), har fått min första matteläxa på ca över ett halvår (lite mindre roligt), och även engelskaläxa (som innehåller frågor att svara på, inte så farligt). Ja, ni ser ju. 

Idag är det en heldag med musiker fråb hela skolan som gäller. Är lite smånervös, not gonna lie. Men det blir säkert bra. 

Makeup-wise så har jag satt igång med fullface-makeup igen!!!!! Längtade så mycket haha! Längtade efter min Nars Sheer Glow och MAC concealer tillsammans (för alla säger att de är aå himla bra). Längtade även efter ögonskugga i mängder, rouge, bronzer och inte tala om EYELINER!!!! 

Idag ser jag ut såhär. Get Ready With Me-video? We'll see! Mixade även ihop tre läppstift för att få färgen på läpparna hihi! Kan gå in i mer detalj när jag kommit hem! 

HA EN BRA DAG ALLIHOPA, SÅ SKA JAG FÖRSÖKA MED DETSAMMA! KRAM
Dagens sminkning, Smink | | Kommentera
Upp