Jaha, vad gör jag?

ALLTSÅ, har absolut inte tid eller ork till bloggen nu. Det enda jag gjort i sommar är att jobba, sovit, ätit. Har grillat med mina vänner några få gånger, och ska iväg imorgon! Jobbar fram till skolan börjar, så ska verkligen försöka få lite rutiner på det hela då! Just nu är jag bara så hemskt trött när jag kommer em att det inte skulle vara så roligt för er att kolla på en video när jag gäspar och grejer, haha! 
Har iallafall varit på Bråvalla, Gotland. Lite har jag fått gjort. Har även klippt av mitt hår och fixat undercut! Har umgåtts med min pojkvän mest, och även några vänner! Har druckit mängder med te och lyssnat på massa musik. Det har tillochmed varit sådana dagar då inget smink använts, så I'm sorry. Ska bli förbättring när skolan börjar! Kram på er!
Bråvalla, i väntan på Of Mice & men
Bråvalla, You Me At Six
Bråvalla, Of Mice & Men
Gotland, Blåa lagunen
Gotland, gotländsktte och en söt tehållarthingie
Idag, hemma. Nyklippt, fräknar, gömd undercut och hemskt ögonbryn.

Smink | | Kommentera

Inspiration


Åh vad jag vill testa nya grejer i sminket, ska ni veta! Pastellfärgade läppar, färger under ögonen, snygga eyeliners och cutcrease lookar! Och hur snyggt är det inte att piffa upp sminkningar med små stenar? 
Allmänt, Smink, Tips, Wanties | | Kommentera

Men hallå

Ursäktar att jag varit så frånvarande. Har bara jobbat och varit iväg lite, så har inte riktigt haft så mycket intressant att skriva om, särskilt inte angående smink. Men har gjort en video åt er! En månadsfavoriter, kul va? Tycker ni om sådana videor? Isåfall ska jag försöka göra en varje månad!! 
https://m.youtube.com/watch?v=l_1Q5xnBQeQ
Och eftersom jag skriver ifrån mobilen för jag är iväg igen så får det bli en länk istället. Ha det så bra! Kramis


Smink, Video, Youtube | | Kommentera
Upp