Idag....


Ikväll ska jag iväg på en vårkonsert, så jag tänkte varför inte testa min nya foundation?! Än så länge känns den superbra på huden! Den var superlätt att blanda ut (inte så bra täckning dock, men förväntade mig inte riktigt det utav en så vattning och lätt foundation) och det känns inte ens att den är där!!! Hur bra? Jag själv som har en väldigt lättirriterad hy (får eksem lätt osv) brukar känna av den och lägtar oftast efter att ta av allt, men nu har jag tillochmed rouge över och det känns inte tungt alls! Hör av mig senare om hur den känns om någon timme. Tar även med mig den och min True Match foundation till Berlin så jag kan testa de lite mer! Bra va? 
Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll! Hejdå! 
Dagens sminkning | | Kommentera

Hemkommen & nyköpt

Kom precis hem ifrån en resa med kören här hemifrån! Vi var i Oslo och Tjörn och sjöng, har haft så superkul! I Oslo sjöng vi även med några andra norska körer, så sjukt kul! 
När vi precis kommit till Oslo fick vi tid till att strosa runt lite, och jag köpte självklart något när jag såg L'oréal Paris affären, heheh! Var även inne på Glitter köpte en (korallfärgad)blomkrans!!!! 
(Superdålig bild, i know) Blomkransen, Loreal Paris Nude Magique Eau De Tent foundation (åhhh så spänd) & fick ett Loreal Glammatte läppglans i färgen 513 Zip It Rouge! 
 
Säg gärna till om ni vill ha någon video på dessa produkter då jag kanske testar de för första gången eller något! Eller vad ni vill läsa om eller se! Vad som helst! Ha det bra, hejdå!!
Haul, Smink | | Kommentera

Youtube tips!!

Youtube är typ det bästa jag vet, det är därifrån jag får all min inspiration! Följer alla möjliga, som stylebloggers, makeupgurus, vloggare, and the list goes on. Så tänkte, varför inte ge lite tips?
 
1. Vill du ha lite roligt för en stund? Kolla då på Yarko Berlinh! 
 
Jag kan sitta och skratta i timmar!!
 
2. Tyler Oakley & Zoella
 
De är två helt olika youtubers egentligen. Tyler gör ofta Q&As och collabrations med andra youtubers, som den här över! Och Zoella gör sminkrelaterade videoer!
 
3. Beautycrush
 
 
Det här är nog min favorit! Hon är så himla underbar, och hon var den som fick mig vilja testa Nars Sheer Glow och MAC Studio Fix fuder!
 
4. Gigi Gorgeous
 
Aaahh, så underbar är hon! Hon har gjort en massor utav operationer och det är så intressant att hänga med igenom operationer osv!
 
5. Myharto
 
Hon gör oftast "My Drunk Kitchen" videor och det är så roligt att kolla på verkligen!
-----------------------------------------------------------------
Kommer göra flera sådana här, för har alldeles för många jag vill dela med mig utav! Ha det bra, hejdå!
Youtube | | Kommentera
Upp