Senaste


 
Tre bilder från den här veckan. 
 
Har absolut inget att prata om. Har haft rätt mycket att göra i veckan men ändå rätt lite. Det har varit rätt lugnt i skolan men det har börjat komma igen nu, och har haft lite saker i helgen. Var hos en klasskompis i fredags och sov där till lördagen och sedan vidare till Edvins 18-års kalas. Båda var så hemskt mysiga, trevliga och välbehövda. 
 
Idag har jag knappt gjort någonting, bortsett från att ha försökt läsa klart boken jag har i engelska tills imorgon. Var precis ute med hundarna och väntar på att vi ska ha lite adventsmys här. Wow, kan ni tänka er att det är December imorgon? Helt sjukt. Jag funderar på att göra en så kallad vlogmas, för att testa på det här med vloggandet. Hm. Vi får se vad jag känner imorgon! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på ett avsnitt ifrån Good Mythical Morning och sedan fortsätta läsa. Ha det bra så länge! Kram
Allmänt | | Kommentera

Min nya video som jag tycker att du ska se!

 
 
Här kommer jag med en kollektiv haul video åt er! Pengarna som jag använt har varit mina egna, med några få, få undantag! 
 
Jag har även tänkt att jag ska göra ett enda inlägg åt Lush-produkterna. Har använt de och har även fått en uppfattning och åsikt om de, och vet hur de funkar i mitt hår och på min hud osv. Men nu får ni njuta utav min 25 minuters långa video om vad jag har köpt. Jag babblar endel och säger iprincip samma sak om allt (ÅÅÅH den är så fin och jag har velat testa den här jättelänge). Ha det bra så länge! Kram
Haul, Smink, Video, Youtube | | Kommentera

Tja ni!

Hej hej! Har alltid så svårt för att veta hur jag ska starta ett inlägg, haha. Hur har eran dag varit? Min har väl inte varit något speciellt. Kör, ensambel, musikteori följt av lunch, idrott och matte. Den drogs igenom lagom snabbt och nu sitter jag här i sängen igen. 
Det enda jag gjort sen jag kom hem har varit att jag bakat en kladdkaka, uh. Kommer ihåg när jag gjorde det varje dag när jag kom hem ifrån skolan. Varför? Ja det är en bra fråga. 
 
Imorgon är det fredag, och jag har en kortisdag. Längtar så mycket. Det enda vi ska göra är att ha sex och samlevnad, som alla ettor får. Sedan ska vi iväg på teater tillsammans med våran svenska lärare och några tvåor. Därefter ska jag äta någonting på stan och sedan åka hem vid ett. Alltså känslan av att sitta på tåget så pass tidigt slår allt. Nästan. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och smaka min kladdkaka, för att sedan återigen lägga mig tidigt. Ha det bra! Kram
Allmänt | | Kommentera
Upp