Kvällspromenix, pizza & the Book Thief

Halloj!
 
Sitter just nu och kollar på Boktjuven tiillsammans med mamma och hundarna. En sådan bra film! Såg ungefär halva påväg hem ifrån Tyskland, men lyckades visst somna heh. 
Förmiddagen har spenderats i sängen, tills jag tog tag i livet och gick ut för att köpa godis, och sedan plocka ihop i mitt rum lite. Har även städat undan på mitt sminkbord (eller det är så jag vill att det ska verka, iallafall). Har gått några rundor med hundarna idag också, det har varit ett så hemskt skönt väder idag, så friskt men ändå kyligt, älskar hösten. 
 
Har förövrigt spelat in en liten video, och försöker bli sams med iMovie. Går inte riktigt så bra, men det löser sig. Vet typ hur man klipper, haha. Ska försöka göra den klar i veckan, men får se ifall jag hinner. Har lite saker planerat inför nästa vecka nämligen! Men det kan jag nog trycka in någon dag!
Ja, vad mer? Jag fyller år om två veckor. Ska även på ungdomsmöten, plugga, gå i skolan osv. Typ mitt vardagliga liv. Sedan helt plötsligt är det November, då jag ska sjunga på ett ungdomsmöte och iväg på konsert i Stockholm med min pojkvän och hans bror. Det finns alltså en del planerat! 
 
Nu är filmen slut, och jag ska nog gå och lägga mig, eller kolla på någon serie! Vi får se lite. Ni får ha det så bra så länge! Kram
Allmänt | | Kommentera

Kvällspromenad
Det finns nog knappt något bättre än att vara ute och promenera lite med vovvarna i höstvädret. 
 

Tjaaa! Idag har det varit iskallt. Har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen to be quite honest, men jag överlevde! Till eftermiddagen blev det lite ljusare ute, och det var rätt skönt ute nyss. 
Hade tänkt gå och lägga mig lite tidigare idag då jag inte vill riskera att bli sjuk, men ska in i duschen jättefort först för att värma till mig lite. Är så hemskt trött och har nästan lyckats somna under alla lektioner, förutom kören. Men det är verkligen värt det efter den här härliga helgen. Lyckades även göra alla läxor inför den här veckan på bussen (tror jag iallafall, hoppas innerligt det)
Nu får ni ha det så bra! Vi hörs så småning om! Kramis
Allmänt | | Kommentera

Ain't no party like a holy ghost partyTjaaa! Jag har verkligen haft ett par bea dagar i Tyskland. Det finns inte mycket jag tycker om mer än den här kören alltså. Så bäst på alla sätt och vis. Att bara kunna ösa på och prisa Gud är ju det underbaraste som finns! 

Har ni haft en bra helg? Jag har inte kunnat sova ut, har haft fullt upp ungefär hela tiden, men det har varit så sjukt värt! Är svintrött nu och är påväg till skolan, vilket inte är annorlunda från hur det brukar vara!! Ha en bra dag så hörs vi! Kramis
Allmänt | | Kommentera
Upp